Συνάντηση Δημάρχου Ρόδου με Lions-Ηλιούσα

Με την πρόεδρο της λέσχης Lions “Ηλιούσα Ρόδου” παράρτημα της Διεθνής Οργάνωσης Λεσχών LIONS- Ίδρυμα «LCIF”, κα. Ελένη Παππά και τα μέλη της κ.κ. Βάσω Φρώνα και Βασιλική Πετρωνιάτη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Ζωάννου.

Κατά την συνάντηση εργασίας επαναβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της λέσχης Lions “Ηλιούσα Ρόδου” , ενώ κατατέθηκαν στον Δήμαρχο νέες προτάσεις για πρωτοβουλίες που εξετάζει να αναλάβει η λέσχη.

«Τα μέλη του συλλόγου Lions “Ηλιούσα Ρόδου” συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τις ιδέες τους αλλά κυρίως με τη ζωντάνια και την προσήλωση τους στον εθελοντισμό και στην προσφορά στον τόπο τους. Μετά από πολύ αξιόλογες πρωτοβουλίες όπως ήταν η ανάπλαση της πλατείας μπροστά στο Δημαρχείο, καθώς και η τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών σε διαβάσεις πεζών, ήρθαν σήμερα με νέες ιδέες, έτοιμες για νέα δράση» δήλωσε στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος ευχαριστώντας και πάλι τη λέσχη για την έως σήμερα προσφορά της.

Με τη σειρά της, η πρόεδρος της λέσχης κα. Ελένη Παππά, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη συνάντηση και τις σημαντικές παρατηρήσεις επί των προτάσεων τους και υποσχέθηκε ότι η λέσχη θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας, με δράσεις εθελοντισμού και προσφοράς.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!