Πετυχημένη η συμμετοχή της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην “Ergo Marathon Expo 2015”

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην “Ergo Marathon Expo 2015” στο κλειστό γυμναστήριο Φαλήρου (5-7 Νοεμβρίου).

Για πρώτη φορά η Διεύθυνση Τουρισμού αποφάσισε τη συμμετοχή στη συγκεκριμένη έκθεση με δικό της περίπτερο, προκειμένου να γίνουν γνωστά σε ένα ευρύ κοινό τα δρομικά αθλήματα και αγωνίσματα που πραγματοποιούνται στα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Ειδικότερα, η συμμετοχή στην “Ergo Marathon Expo 2015”, η οποία δέχθηκε συνολικά πάνω από 40.000 επισκέπτες (στην πλειοψηφία τους αθλητές), εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια που καταβάλει η Διεύθυνση Τουρισμού της ΠΝΑΙ με την αντιπεριφεριάρχη τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου και με την στήριξη του Αντιπεριφεριάρχη αθλητισμού Γιάννη Μαργαρίτη για την προσέλκυση στα νησιά μας τουριστών με ειδικά ενδιαφέροντα και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με τη διοργάνωση αθλητικών δρώμενων όπως ο μαραθώνιος της Ρόδου που θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη φορά στις 16 Απριλίου 2016.

Το περίπτερο της ΠΝΑΙ, το οποίο απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για την αισθητική και λειτουργικότητά του, προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών. Μάλιστα αμέσως μετά τα εγκαίνια της έκθεσης το επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του κεντρικού ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο που εξέφρασαν το θαυμασμό τους για την άρτια και στοχευμένη παρουσία.

Υπό την «ομπρέλα» της Διεύθυνσης Τουρισμού συμμετείχαν στην έκθεση η Ρόδος, η Κως, η Σύρος, η Τήνος, και η Σαντορίνη.

Από τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!