Συμμετοχή του Στέφανου Κυριαζή στο 25ο Συνέδριο του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων

Θέμα: Συμμετοχή του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Στέφανου Κυριαζή  στο 25ο Συνέδριο του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ),  με θέμα: «Οικονομική Κρίση και Περιβάλλον».

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Στέφανος Κυριαζής, συμμετείχε στο 25ο συνέδριο του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ), με θέμα: «Οικονομική Κρίση και Περιβάλλον», που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο  7-8 Νοεμβρίου 201, στον Βόλο. Το συνέδριο διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και  συμμετείχαν βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι των Περιφερειών και της ΚΕΔΕ καθώς και  αρκετοί φορείς από όλη την Ελλάδα.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος σε μια δύσκολη συγκυρία λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, με κύριο θέμα το εθνικό σχέδιο διαχείρισης αποβλήτων, όπου οι φορείς ανέπτυξαν  τα περιφερειακά και τοπικά σχέδια της διαχείρισης. Επίσης Θέματα  όπως : «Κομποστοποίηση βιοαποβλήτων», «Χωροθέτηση Πράσινων Σημείων Ανακύκλωσης», «Η εφαρμογή της αρχής :Ο ρυπαίνων  πληρώνει», «Ανακύκλωση συσκευασιών για όλα τα ρεύματα αποβλήτων», ενώ έμφαση δόθηκε στην διαχείριση αποβλήτων από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ).

Μετά το πέρας του συνεδρίου όπου διατυπώθηκαν χρήσιμα  συμπεράσματα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας πρότεινε την πραγματοποίηση συνεδρίου με μοναδικό θέμα την διαχείριση απορριμμάτων.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!