Συμμετοχή του του Χαράλαμπου Κόκκινου στον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας στο Κ.Ε.Α.Δ. Ρόδου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση για τον εορτασμό των Πολιούχων και Προστατών της Πολεμικής Αεροπορίας, Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ, μετέβη στο Κ.Ε.Α.Δ. της Ρόδου. 

Είχε συνάντηση με το Διοικητή - Σμήναρχο (Ι) κ. Πέτρο Σκουντζούρη και στελέχη της αεροπορίας τα οποία επαίνεσε για την πολύτιμη συνδρομή τους στην εθνική ασφάλεια και στη διαφύλαξη της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Επίσης αναφέρθηκε στον πολύτιμο ρόλο της Πολεμικής μας Αεροπορίας που είναι να διασφαλίζει την αεράμυνα της χώρας, να παρέχει αεροπορική προστασία και υποστήριξη στις επιχειρήσεις των άλλων Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και να συμβάλλει στην επίτευξη των εθνικών στόχων.

Η Πολεμική Αεροπορία αυξάνει το αίσθημα ασφάλειας και υπερηφάνειας του ελληνικού λαού. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι σε διαρκή ετοιμότητα και αποτελούν εγγύηση για τη διαφύλαξη της Ειρήνης και για την αποτροπή των επεκτατικών σκέψεων απ’ όπου κι αν προέρχονται.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!