Ηλίας Καματερός - συναντήσεις στο ΙΚΑ Κω

Ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της δομής του ΠΕΔΥ και του ΙΚΑ στην Κω απασχόλησαν σειρά διαδοχικών συναντήσεων του βουλευτή Ηλία Καματερού και στελεχών της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κω σε επιτόπια επίσκεψή τους τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου.

Ο Ηλίας Καματερός ανέλυσε τον κυβερνητικό προγραμματισμό στη συνάντηση με τον προϊστάμενο  της Τοπικής Μονάδας Υγείας του ΠΕΔΥ κ. Γερούκαλη και τον αναπληρωτή προϊστάμενο, κ. Παπαβασιλείου, τονίζοντας πως στόχος της κυβέρνησης είναι η αναβάθμιση της παρεχόμενης πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους ασφαλισμένους συμπολίτες μας.

Έκανε λόγο για αξιοποίηση της κτιριακής υποδομής και του εξοπλισμού της μονάδας, που απαξίωσαν με την πολιτική τους οι κυβερνήσεις  ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, ενώ οι γιατροί του ΠΕΔΥ κατέθεσαν συγκεκριμένες προτάσεις στην ίδια κατεύθυνση.

Στη συνάντηση του Ηλία Καματερού με τον διευθυντή του υποκαταστήματος του ΙΚΑ κ. Χατζηδαυίδ και εργαζόμενους στο Ίδρυμα τέθηκαν σημαντικά θέματα που ενδιαφέρουν τους εργαζόμενους και τους ασφαλισμένους.

Μεταξύ αυτών, η παράταση της ευνοϊκής ρύθμισης των 100 δόσεων, η ενίσχυση  του ελεγκτικού μηχανισμού του ΙΚΑ για την πάταξη της εισφοροδιαφυγής, η αναμόρφωση προς όφελος των ασφαλισμένων του ασφαλιστικού συστήματος, μέτρα για την καταπολέμηση της «μαύρης» εργασίας, αλλά και η στελέχωση της διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ με αξιοκρατικά κριτήρια και όχι όπως γινόταν στο παρελθόν.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!