Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μ. Παπαβασιλείου με την Πρέσβη της Αυστρίας στην Ελλάδα Andrea Ikić-Böhm

Συνάντηση με την Πρέσβη της Αυστρίας στην Ελλάδα, κ. AndreaIkić-Böhm και τον Πρόξενο της Αυστρίας στη Ρόδο κ. Σάββα Παπαγεωργίου είχε την Τρίτη η αντιπεριφεριάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου. 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη στήριξη των διαφόρων δράσεων που υλοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα νησιά (εθελοντικές, πολιτιστικές, αθλητικές,  φεστιβάλ κλπ). Η κ. Παπαβασιλείου ανέφερε ότι θα υπάρξει μία λεπτομερής ενημέρωση για όλες αυτές τις δράσεις στις οποίες μπορεί να συμμετάσχει η Πρεσβεία της Αυστρίας, τονίζοντας ότι θα αποτελούσε τιμή για την ίδια αλλά και για όλη την Περιφερειακή Αρχή μία τέτοια συνεργασία.

Παράλληλα, η Πρέσβης, κ. Ikić-Böhm εξέφρασε ενδιαφέρον για τη συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε θέματα επενδύσεων καθώς και για στήριξη στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος.

Η Αντιπεριφερειάρχης, Μ. Παπαβασιλείου αναφερόμενη στις φιλικές σχέσεις που διατηρεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την Αυστρία, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι θα επιτευχθεί ένα καλό επίπεδο συνεργασίας πάνω σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!