Σειρά επαφών του δημάρχου Καλυμνίων για ζητήματα που αφορούν άμεσα το νησί μας

Στο πρόσφατο ταξίδι που πραγματοποίησε στις 6-9 Νοεμβρίου στη Ρόδο ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιω. Γαλουζής είχε σειρά επαφών για ζητήματα, που αφορούν άμεσα το νησί μας. 

Τη Δευτέρα 9/11/2015 παρευρέθηκε σε συνάντηση εργασίας για το Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων Νοτίου Αιγαίου, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη κου Γ. Χατζημάρκου και με τη συμμετοχή των δημάρχων του Ν. Δωδεκανήσου .

Η συνάντηση επικεντρώθηκε σε θέματα συντονισμού και ενημέρωσης, από τα στελέχη της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου, σχετικά με την πορεία  κατάρτισης των Τοπικών Σχεδίων Διαχείρισης  Απορριμμάτων από την πλευρά των δήμων καθώς και την -εν εξελίξει- διαδικασία αναθεώρησης του ΠΕΣΔΑ.

Σε συνάντησή του με στελέχη της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου (ΑΝΔΩ), ο κος δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει διεξοδικά τα θέματα, που σχετίζονται με την πορεία και εξέλιξη των προς υλοποίηση έργων στο νησί μας, τα οποία  είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα Leader.

Τέλος ο κος δήμαρχος είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Διευθυντή πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού μας, για θέματα που αφορούν τις σοβαρές ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς στα σχολεία του νησιού μας αλλά και για ζητήματα που σχετίζονται με τη γενικότερη λειτουργία των σχολικών μας μονάδων .

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!