Η.Καματερός « ...σκέφτομαι να ζητήσω να γίνω δημότης Καλύμνου γιατί δυστυχώς η Κως όχι μονάχα με απογοήτευσε αλλά με έκανε και να ντραπώ για την παρουσία της»

Η.Καματερός « ...σκέφτομαι να ζητήσω να γίνω δημότης Καλύμνου γιατί δυστυχώς η Κως όχι μονάχα με απογοήτευσε αλλά με έκανε και να ντραπώ για την παρουσία της» - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις για την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Η.Καματερός στην Εκπομπή του ΑιγαίοTV , «Εν...Καλύμνω» ( Δευτέρα 9/11) με τον Μάμμα Χαραμαντά και τη Μπεττυ Μαίλη ,για την σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό, τους Δημάρχους και τους Μητροπολίτες και μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η συνάντηση ηταν ένα κάλεσμα του Πρωθυπουργού από ότι θα είδατε στους Δημάρχους και Μητροπολίτες των 5 νησιών στα οποία έχει αποφασιστεί να γίνουν κέντρα υποδοχής γιαυτό δεν είχε κληθεί και ο Δήμαρχος Καλύμνου, ευτυχώς παραυρέθηκε ο κ.Παίσσιος ο αιδεσιμότατος ο οποίος παραυρέθηκε σαν Μητροπολίτης Λέρου ... μετέφερε και την πρόταση του Δημάρχου...για να συμπεριληφθεί και η Κάλυμνος σε αυτό το πρόγραμμα κατι που έγινε αποδεκτό αμέσως από τον Πρωθυπουργό και επειδή με ρωτήσατε για τις εντυπώσεις μου ηταν και αυτό που με έκανε και εμένα περήφανο που ειμαι από την περιοχή μεχρι που σκέφτομαι να ζητήσω να γίνω δημότης Καλύμνου γιατί δυστυχώς η Κως όχι μονάχα με απογοήτευσε αλλά με έκανε και να ντραπώ για την παρουσία της... ήταν συγκινητικό το κλίμα γιατί το κάλεσμα αφορούσε στην συνάντηση των δυνάμεων όλων, στην συνεργασία τον συντονισμό για να αντιμετωπίσουμε αυτό το φοβερό πρόβλημα που όλοι αναγνωρίζουν πια τώρα ότι δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο από τη χώρα μας.... εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να φιλοξενήσουμε αυτούς τους ανθρώπους σε κάποιους χώρους στους οποίους θα πρέπει να έχουν κάποιες συνθήκες υγιεινής και για να ελέγχονται κιόλας... σε αυτό το θέμα υπήρχε φοβερή ανταπόκριση από όλα τα νησιά, ήταν συγκινητικές οι τοποθετήσεις τόσο των Μητροπολιτών όσο και των δημάρχων .... Η μόνη παραφωνία... ηταν ο Δήμος της Κω ο οποίος δυστυχώς έβαζε προσκόμματα τεχνικά και μάλιστα αναληθή για να δημιουργήσει πρόβλημα στον χώρο που έχει επιλεγεί...»

πηγή: kosvoice.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!