Δελτίου Τύπου/Σχολιασμός της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Κω για τις δηλώσεις του κ. Καματερού

Για μια ακόμη φορά ό τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καματερός προκαλεί το κοινό αίσθημα των πολιτών της Κω με δηλώσεις του περί αλλαγής πολιτογράφησης του από την Κω στην Κάλυμνο. Χωρίς δισταγμό δηλώνει ότι το νησί τον απογοήτευσε (άκουσον άκουσον!!!!!)

Χαιρετίζουμε λοιπόν την απόφαση του κ. Καματερού να μετοικήσει σε άλλο νησί. Να θυμάται όμως ότι όπου αλλού στα Δωδεκάνησα και να πάει δεν θα βρεθεί κανένας να τον επιβραβεύσει για την αύξηση του ΦΠΑ, την αμφισβήτηση των θαλάσσιων συνόρων από τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος του, τις ελλείψεις και τα κενά στα σχολεία μας, τις μειώσεις συντάξεων και μισθών, την απαξίωση που δέχτηκε το Ποντιακό ζήτημα από τους συντρόφους του. Ευχόμαστε να πάρει μαζί του και τους εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες (δεν έχουμε τίποτα μαζί τους.. αλλά μάλλον κάτι έχει αυτή η κυβέρνηση μαζί τους!!!).  Αφού , λοιπόν  όλο αυτό το διάστημα δεν νοιάστηκε να προστατέψει  τους συμπατριώτες του,  κατάλαβε ότι το θέατρο άδειασε και ότι το χειροκρότημα ήταν λειψό!

Καλό ταξίδι  κ. Καματερέ και να σας θυμίσουμε τα λόγια του Θεόφραστου (327-287 π.χ.)

Αιδού σαυτόν, και άλλον ουκ αισχυνθήση

(μετάφραση: να ντρέπεσαι τον εαυτό σου και δεν θα ντραπείς κανέναν άλλον)

Γραφείο Τύπου Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Κω.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!