Δήμος Κω: Με ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ μεταλλάσουν την Κω σε ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κω, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του ΚΑΣ να παραχωρήσει χώρο εντός της αρχαιολογικής ζώνης του Ρωμαϊκού Ωδείου, προκειμένου να δημιουργηθεί καταυλισμός προσφύγων και παράνομων μεταναστών:

‘’ Είναι ξεκάθαρο πλέον σε όλους, ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι να διαλύσουν την εικόνα της Κω, ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού, πατώντας ακόμα και πάνω στο ιστορικό κεφάλαιο του νησιού και απαξιώνοντας τους αρχαιολογικούς χώρους.

Δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να μετατρέψουν την Κω σε αποθήκη ψυχών, σε μια νέα Μυτιλήνη.
Τα μέλη του ΚΑΣ, θα έπαιρναν ανάλογη απόφαση για να δημιουργηθεί καταυλισμός στο Ηρώδειο ή στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας στην Ημαθία;
Για το Ρωμαϊκό Ωδείο της Κω όμως πήραν απόφαση να δημιουργηθεί καταυλισμός.
Ρώτησαν το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για τους σχεδιασμούς του, πριν πάρουν την απόφαση; 
Υπάρχει σχεδιασμός ή κυριαρχεί ο αυτοσχεδιασμός;

Τελικά ποιος ασκεί την πολιτική για το μεταναστευτικό; Το αρμοδιο υπουργείο, το ΚΑΣ ή οι διάφορες ΜΚΟ που έχουν μαζευτεί σαν τις μύγες πλέον στο ‘’ψητό’’;
Ο Δήμος Κω δεν πρόκειται να συναινέσει στην καταστροφή της Κω, στην απεμπόληση της ταυτότητας του νησιού, ως του τέταρτου κορυφαίου τουριστικού προορισμού.

Αυτή την ταυτότητα κάποιοι θέλουν να την ακυρώσουν με αυταρχισμό και καθεστωτική λογική. Θέλουν να μεταλλάξουν την Κω, να την κάνουν αποθήκη ψυχών.
Εμείς θα αντισταθούμε. Η δική μας προτεραιότητα είνα η Κως του τουρισμού, η Κως που εγγυάται ανάπτυξη και πρόοδο για τους κατοίκους της.
Η Κως έδειξε και δείχνει τα ανθρωπιστικά της αισθήματα απέναντι στους πρόσφυγες. Στην πράξη και όχι στα λόγια, όπως κάνουν αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο στην Κω.

Σε ότι αφορά το χώρο που παραχώρησε με απόφαση του το ΚΑΣ για να μετατραπεί σε καταυλισμό, αν εννοούν το χώρο που ανήκει στο ΒΑΚΟΥΦ , είναι δεδομένο ότι δεν έχουν καμία δικαιοδοσία.
Ο χώρος αυτός έχει ενοικιαστεί στο Δήμο Κω και ο Δήμος δεν πρόκειται να συναινέσει στην παραχώρηση του.

πηγή: http://www.kostoday.com/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!