Επίσκεψη των βουλευτών της ΝΔ Ιω. Πλακιωτάκη και Μάνο Κόνσολα στη Κάλυμνο

Ενημερωτική συνάντηση εργασίας είχε σήμερα στο γραφείο του στο Δημοτικό κατάστημα  ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής με τους βουλευτές της ΝΔ κο Ιω. Πλακιωτάκη και  Μάνο Κόνσολα, οι  οποίοι βρέθηκαν στο νησί μας στο πλαίσιο περιοδείας, που πραγματοποιούν στην περιοχή .  

Ο κος δήμαρχος ενημέρωσε τους βουλευτές σχετικά με τρέχοντα θέματα που απασχολούν το νησί της Καλύμνου αλλά και την ευρύτερη περιοχή, όπως είναι –κυρίως- η αντιμετώπιση των μεταναστευτικών-προσφυγικών ροών, η ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης της φύλαξης των συνόρων μας καθώς και η συντόμευση των διαδικασιών ταυτοποίησης και επαναπροώθησης των προσφύγων στις χώρες προορισμού τους.

Επίσης ο κος δήμαρχος αναφέρθηκε σε μια σειρά άλλα ζητήματα, όπως είναι η υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου, οι γενικότερες ελλείψεις σε προσωπικό που παρουσιάζονται στις σχολικές μονάδες του νησιού μας καθώς και σε θέματα που έχουν προκύψει από την κατάργηση είσπραξης του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ., τονίζοντας ιδιαίτερα την ανάγκη γενικότερου επανασχεδιασμού και εκ νέου ανοικοδόμησης του κρατικού μηχανισμού.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε επίσης ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος της Καλύμνου καθώς μέλη της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!