Ενημέρωση – παρέμβαση του Χαράλαμπου Κόκκινου στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη για τα προβλήματα του τόπου μας που ζητούν λύσεις

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη στη Ρόδο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας το βράδυ της 14.11.2015 με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη ο οποίος περιόδευσε στο νησί της Ρόδου.

Ο κ. Χ. Κόκκινος, αξιοποιώντας την παρουσία ενός από τους κορυφαίους πολιτειακούς παράγοντες της χώρας στη Ρόδο και με δεδομένο το διαχρονικό ενδιαφέρον του κ. Μεϊμαράκη για την περιοχή μας, αναφέρθηκε διεξοδικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας όπως:

  • παράτυπη μετανάστευση – προσφυγικό,
  • αύξηση μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. – «καλπασμός» της ακρίβειας,
  • τα προβλήματα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών μας (ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες) και τις μεγάλες ελλείψεις στο χώρο της υγείας και της παιδείας,
  • την υποστελέχωση των δημοσίων υπηρεσιών στην περιοχή μας,
  • την υποχρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αποτελεί εμπόδιο στην κοινωνική πολιτική και στις αναπτυξιακές δράσεις που πρέπει να αναπτυχθούν στα νησιά μας,
  • τα μεγάλα προβλήματα που παρουσιάζονται στο κλείσιμο του Ε.Σ.Π.Α. 2007 – 2015, αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην έναρξη του νέου Ε.Σ.Π.Α. – Σ.Ε.Σ. 2014 – 2020,
  • θέματα Τουρισμού ο οποίος αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας και της Δωδεκανήσου.

Το πρωί της ίδιας ημέρας ο κ. Χ. Κόκκινος συνόδευσε τον κ. Μεϊμαράκη (μαζί με στελέχη της Αυτοδιοίκησης, πολιτευτές και το βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Κόνσολα) στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης της Ρόδου Κωνσταντίνου του Υδραίου (εκκλησιασμός – λιτανεία, επίσκεψη στο Δήμαρχο Ρόδου) και παρακολούθησε την ομιλία του που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Ρόδου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!