Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με κινεζική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης, συναντήθηκε σήμερα με πολυμελή κινεζική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον κ. Ma Biao, Αντιπρόεδρο της 12ης Εθνικής Επιτροπής της Κινεζικής Λαϊκής Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης και Αντιπρόεδρο της Κινεζικής Λαϊκής Ένωσης για την Ειρήνη και τον Αφοπλισμό.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης οι Αντιπρόεδροι της Βουλής κ.κ. Αναστάσιος Κουράκης και Δημήτριος Κρεμαστινός, καθώς και εκπρόσωποι κομμάτων και μέλη της υπό σύσταση Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Κίνας κ.κ. Κωνσταντίνος Δουζίνας, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Ιωάννης Τραγάκης, Νικόλαος Θηβαίος, Δημήτριος Γάκης και Έλενα Αυλωνίτου.

Απευθυνόμενος στον κ. Ma Biao, ο κ. Βούτσης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχθήκαμε σήμερα στη Βουλή μια μεγάλη κινεζική αντιπροσωπεία με την οποία συζητήσαμε για θέματα οικονομίας, εμπορικών ανταλλαγών, για θέματα πολιτιστικά, καθώς και κοινοβουλευτικής από κοινού συνέργειας και επικοινωνίας. Είμαστε ευτυχείς και θεωρούμε ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθούν όλες οι συμφωνίες που θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων με τον κινεζικό λαό».

Από την πλευρά του, ο κ. Ma Biao, δήλωσε: «Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και τη ζεστή φιλοξενία της ελληνικής Βουλής. Πιστεύουμε πως η συζήτησή μας ήταν φιλική, ουσιαστική και αποτελεσματική. Έχουμε πολλά κοινά θέματα που μας ενδιαφέρουν και πάνω απ’ όλα μιλάμε κοινή γλώσσα και έχουμε κοινές απόψεις σε πολλά ζητήματα».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!