ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης, κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο, προς τιμήν των εξεγερθέντων νέων στις 17 Νοεμβρίου 1973.

Αναφερόμενος στο μήνυμα της ημέρας ο Πρόεδρος της Βουλής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στη συνείδηση της κοινωνίας  το  μήνυμα «Ψωμί-Παιδεία- Ελευθερία» έχει πάντοτε τη διαχρονική τεράστια σημασία του. Ειδικότερα φέτος  αποτελεί και μία κραυγή των σύγχρονων ανθρώπων ενάντια στη βαρβαρότητα. Στη βαρβαρότητα και στο Παρίσι και στο Λίβανο και αλλού και ενάντια στους πολέμους, στα τείχη που υψώνονται, στην ξενοφοβία, στο ρατσισμό. Ας είναι αυτό ένα μήνυμα που θα εμπνέει τους σημερινούς νέους ανθρώπους». 

Τον Πρόεδρο της Βουλής συνόδευσαν στο Πολυτεχνείο οι Αντιπρόεδροι της Βουλής κ.κ. Αναστάσιος Κουράκης και Γεώργιος Βαρεμένος, Κοινοβουλευτική Αντιπροσωπεία και ο Ειδικός Γραμματέας της Βουλής Κώστας Βασιλάκης. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!