Η. Καματερός: αγωνιζόμαστε για διέξοδο από την κρίση με προστασία των αδύναμων πολιτών

Ηλίας Καματερός: αγωνιζόμαστε για διέξοδο από την κρίση με προστασία των αδύναμων πολιτών.

Στην πρωϊνή εκπομπή ΕΡΤ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (10.00 – 12.00) με το Φάνη Παπαθανασίου και τη Μάριον Μιχελιδάκη συμμετείχε ο βουλευτής Ηλίας Καματερός.

Κύριο θέμα συζήτησης η ψήφιση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα για την εκταμίευση των πιστώσεων, σύμφωνα με τη συμφωνία της χώρας μας με τους θεσμούς.

Ο Ηλίας Καματερός, σχολιάζοντας τα θέματα της επικαιρότητας, έκανε λόγο για συνειδητή επιλογή των βουλευτών που ψήφισαν τη συμφωνία τον Αύγουστο να αναλάβουν την ευθύνη για να σταθεί η χώρα στα πόδια της.

«…παλεύουμε όλα αυτά που μας επιβλήθηκαν, προσπαθώντας να τα προσαρμόσουμε υπέρ των αδύναμων πολιτών, για να μη συνεχιστούν οι ισοπεδωτικές πολιτικές της προηγούμενης κυβέρνησης, όπως είχε συμφωνήσει π.χ. στην πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«…ο αγώνας μας στοχεύει άμεσα στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και στη διαπραγμάτευση του μεγάλου στόχου που είναι το χρέος, ώστε να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη περίοδος και να αρχίσει η εφαρμογή του προγράμματος που πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε ο Δωδεκανήσιος βουλευτής,.

Ο Ηλίας Καματερός τόνισε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ελπίζουν και παλεύουν σύμφωνα με τον οδικό χάρτη που έχουν συμφωνήσει.

Δήλωσε όμως παράλληλα ότι αν διαψευστούν οι ελπίδες τους για διέξοδο υπάρχουν και όρια, οπότε θα συζητήσουν και θα αντιδράσουν όλοι μαζί, συλλογικά, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην επικαιρότητα ο Ηλίας Καματερός σχολίασε και την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω link ενώ η συζήτηση με τον Ηλία Καματερό αρχίζει στο 1.19΄50΄΄.

http://webtv.ert.gr/katigories/enimerosi/19noe2015-ert-enimerosi-1000-1200/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!