Με επαγρύπνηση και κινητοποίηση όλων των φορέων της περιοχής μας να ζητήσουμε να δοθούν λύσεις στα προβλήματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: «Με επαγρύπνηση και κινητοποίηση όλων των φορέων της περιοχής μας να ζητήσουμε να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αγαθό της δημόσιας υγείας στα νησιά μας»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος συμμετείχε και απεύθυνε χαιρετισμό στο πανροδιακό συλλαλητήριο που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου στις 19.11.2015 το απόγευμα στην Πλατεία Κύπρου της πόλης της Ρόδου.

Στο χαιρετισμό του προς τους συγκεντρωμένους ο κ. Χ. Κόκκινος: «Συγχαίρω τους εργαζόμενους του νοσοκομείου για την πρωτοβουλία να αναδείξουν το μεγάλο πρόβλημα της λειτουργίας του στην κοινωνία της Ρόδου και να στείλουν το μήνυμα της άμεσης επίλυσης των προβλημάτων. Επισημαίνω τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλει το ιατρικό, νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικού του νοσοκομείου Ρόδου προκειμένου να στηρίξουν το αγαθό της δημόσιας υγείας. Είναι ανάγκη οι κυβερνώντες να πάρουν το μήνυμα και να βοηθήσουν στη στελέχωσή του αλλά και στην επάρκεια της υλικοτεχνικής υποδομής του, των φαρμάκων και των μηχανημάτων. Καθημερινά οι περικοπές στα κοινωνικά αγαθά όπως της υγείας, της παιδείας και της κοινωνικής μέριμνας διασπούν την κοινωνική συνοχή και διαλύουν το κοινωνικό κράτος. Η Υγεία μάς αφορά όλους και δε χωρούν διαχωρισμοί, χρώματα και κόμματα, αλλά απαιτεί συννενόηση και κοινή προσπάθεια. Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό, χρέος μας είναι να το διαφυλάξουμε. Η τοπική κοινωνία και οι φορείς επιβάλλεται να πιέσουν τους υπεύθυνους να δώσουν άμεσες λύσεις γιατί με την υγεία… δεν παίζουμε!»

Τα αιτήματα του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου είναι:

 • Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ΤΩΡΑ.
 • ΤΩΡΑ να δοθούν όλα τα κονδύλια που χρωστάει το κράτος σε όλες τις δημόσιες μονάδες Υγείας και το ΕΚΑΒ!
  Πλήρης και αποκλειστική κρατική χρηματοδότηση.
 • Κατάργηση όλων των πληρωμών των ασθενών.
 • Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστων.
 • Ένταξη στα Β.Α.Ε.
 • Να μην περάσει η διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης.
 • Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.
 • Αναπλήρωση όλων των απωλειών στους μισθούς.
 • Κατάργηση όλων των μνημονιακών εφαρμοστικών νόμων στην Υγεία.
 • Δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!