Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκε στη Βουλή ο Πρόεδρος της Βουλής για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης υποδέχθηκε το πρωί στο Κοινοβούλιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Στο σαλόνι του Προέδρου της Βουλής παραβρέθηκαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο βουλευτής κ. Ιωάννης Τραγάκης, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο βουλευτής κ. Ανδρέας Λοβέρδος, του Ποταμιού, ο βουλευτής κ. Σπύρος Δανέλλης εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής και οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Βουλής συνόδευσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προς το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατέθεσε στεφάνι τιμώντας την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!