Συνάντηση Γαλουζή με εκπροσώπους της κεντρικής και περιφερειακής διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων

Ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους της κεντρικής και περιφερειακής διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων, είχε χθες 23/11/2015 ο δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής, στο γραφείο του στο δημοτικό κατάστημα.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση που είχε ο κος δήμαρχος με τον Περιφερειακό Δ/ντή Πειραιά και Αιγαίου των ΕΛΤΑ, κο  Σπύρο Τσιλιγιάννη καθώς και με εκπροσώπους των εργαζομένων Δωδεκανήσου και Καλύμνου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα νέα προγράμματα και υπηρεσίες, τα οποία παρέχονται πλέον από τα Ελληνικά ταχυδρομεία.

Επίσης αντηλλάγησαν και από τις δυο πλευρές σκέψεις και προτάσεις, αναφορικά  με τους αναγκαίους όρους και τις προϋποθέσεις, για την καλύτερη δυνατή και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση και  παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2020 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!