Συνέντευξη Τύπου του Χαράλαμπου Κόκκινου στα Μ.Μ.Ε. της Ρόδου

Δράσεις ενημέρωσης Πολιτικής Προστασίας - Προβλήματα στη δημόσια υγεία και στο νοσοκομείο Ρόδου - Γενική Συνέλευση Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα Μ.Μ.Ε. της Ρόδου αναφέρθηκε στα εξής:

α) Δράσεις Ενημέρωσης Πολιτικής Προστασίας: Αναφέρθηκε στην προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα και να διαχειρίζονται τους φυσικούς κινδύνους. Εκτός του ενημερωτικού υλικού που θα διανεμηθεί στα νησιά της Δωδεκανήσου, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και γι’ αυτό υπάρχει συνεργασία με τους φορείς εκπαίδευσης προκειμένου η ενημέρωση να ξεκινήσει από τις σχολικές μονάδες.

β) Προβλήματα στη δημόσια υγεία και στο νοσοκομείο Ρόδου: Επεσήμανε ότι η κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ρόδου, θα πρέπει να έχει συνέχεια με άσκηση οργανωμένης «πίεσης» προς τους αρμοδίους και ιδιαίτερα προς τους κυβερνητικούς παράγοντες, ώστε να επιδιωχθούν οι απαιτούμενες λύσεις. Η υποστελέχωση στον τομέα της δημόσιας υγείας οδηγεί σε μείωση του κοινωνικού κράτους και σε μεγάλα προβλήματα στην παροχή υγείας στους κατοίκους των νησιών μας.

γ) Γενική Συνέλευση Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος: Την Παρασκευή 27.11.2015 θα πραγματοποιηθεί στη Λευκάδα η Γενική Συνέλευση της ΕΝ.Π.Ε.. Είναι ένα σημαντικό γεγονός, γιατί οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης σε β’ βαθμό θα χαράξουν το διεκδικητικό πλαίσιο προς όφελος των κοινωνιών που εκπροσωπούν. Η Αυτοδιοίκηση έχει δεχθεί συνεχόμενες περικοπές οικονομικών πόρων και αυτό αποτελεί τροχοπέδη στην αναπτυξιακή πορεία που επιδιώκει.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!