ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: Να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα του λαού

Την αντιπολιτευτική τακτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδόμησε με την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής ο βουλευτής Ηλίας Καματερός, μιλώντας την Τρίτη με αφορμή νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο Δωδεκανήσιος βουλευτής χρέωσε στη Ν.Δ. αντιπολίτευση χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα, αλλά με παλιές αφηγήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πολιτική πραγματικότητα που διαμορφώθηκε μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, οπότε ο Ελληνικός λαός επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, συμπλήρωσε, λέει καθαρά στο λαό ότι αναγκάζεται να ψηφίσει μέτρα έξω από το πρόγραμμά του αλλά με σαφές χρονοδιάγραμμα που θα του επιτρέψει στη συνέχεια την εφαρμογή του προγράμματός του.

Ο Ηλίας Καματερός έκανε λόγο για πρόβλημα της Ν.Δ. και μεγάλο δίλημμα, που τη φέρνει σε δύσκολη θέση. Αν ψηφίσει τα μέτρα που έρχονται, είπε, αποδυναμώνεται ως αντιπολίτευση και αποκαλύπτονται οι θέσεις της, ενώ αν δεν τα ψηφίσει προδίδει την ιδεολογία της.

Κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι ως κυβέρνηση μέχρι τον Ιανουάριο άφησε απροετοίμαστη τη χώρα απέναντι στο διογκούμενο μεταναστευτικό ρεύμα, ενώ της χρέωσε επιπλέον προσχώρηση σε απόψεις της Χρυσής Αυγής περί το μεταναστευτικό.

Γι αυτό κάλεσε την κυβέρνηση, παρά τη θετική πρόσκληση του Πρωθυπουργού για συνεννόηση στα μεγάλα θέματα της χώρας, να μη περιμένει εποικοδομητικές προτάσεις από την αντιπολίτευση, η οποία άλλωστε ασχολείται με τα εσωκομματικά της, όπως είπε.

Καταλήγοντας, ο Ηλίας Καματερός τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται στο λαό, από αυτόν αντλεί τη δύναμή του και πρέπει να τον ακούσει. Να αντισταθεί όσο γίνεται, κρατώντας ζωντανή την ελπίδα ότι υπάρχει έξοδος από το τούνελ και ότι θα εφαρμόσει όλα αυτά για τα οποία τον ψήφισε ο λαός.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!