ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ

Νέο σχήμα ορίστηκε στη Γραμματεία Τουρισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ως αναπληρώτρια  γραμματέας η Δωδεκανήσια Μαρία Αγγέλου.     

Η Μαρία Αγγέλουκατάγεται από τη Σύμη και την Νίσυρο και διαμένει μόνιμα στη Ρόδο, όπου η οικογένειά της και η ίδια διατηρούν επί δεκαετίες εμπορική μονάδα τουριστικών ειδών στην παλιά πόλη, ενώ έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και στον χώρο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης.

Έχει διατελέσει επί τρία χρόνια μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Τουρισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος και επί δύο χρόνια μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας. Έχει λάβει συμμετοχή τους εκλογικούς συνδυασμούς των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στις Εθνικές Εκλογές Μαΐου 2012, Ιουνίου 2012, Ιανουαρίου 2015, Σεπτεμβρίου 2015 στην Εκλογική Περιφέρεια Δωδεκανήσου και στις Περιφερειακές Εκλογές Μαΐου 2014 στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 μάλιστα ως  επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα νήσων Αιγαίου.

Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής και μιλάει αγγλικά.

Η ίδια δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που για άλλη μια φορά με επιλέγουν για μια θέση ευθύνης. Πρόκειται για μια γραμματεία με μεγάλο πεδίο δράσης και μεγάλη ευθύνη μια και ο τουρισμός είναι αυτός ο τομέας που σχεδόν μόνος πια, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων χρόνων, στηρίζει την ελληνική οικονομία. Η ευθύνη μας είναι μεγάλη, γιατί ως γραμματεία της συγκυβερνώσας παράταξης πρέπει να συμβάλλουμε τα μέγιστα στη θεραπεία των κακώς κειμένων του τουρισμού - είτε χρόνιων, είτε αυτών που δημιουργήθηκαν σε προηγούμενες κοινοβουλευτικές περιόδους - ειδικότερα τώρα κατά την διάρκεια της παραγωγής νομοθετικού έργου από τη μια και από την άλλη να ασκήσουμε αντικειμενική κριτική, ως κομματικός μηχανισμός, στο έργο του σχετικού υπουργείου. Η ομάδα είναι δυνατή και φιλοδοξούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!