ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΥΜΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥ

Στην Αθήνα έγινε αυτή τη φορά η συνάντηση της Μαρίας Αγγέλου, αναπληρώτριας γραμματέως του τομέα τουρισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του δημάρχου Σύμης Λευτέρη Παπακαλοδούκα συνοδευόμενου από το συνεργάτη του Λουκά Καραγιάννη. 

Η Μαρία Αγγέλου δήλωσε τα εξής: «Η συζήτηση ήταν εφ’ όλης της ύλης, μα κυρίως εστιάστηκε στην ολοκλήρωση  των διαδικασιών που θα φέρουν τη ΜΟΜΜΑ στο νησί, όπως από τις 29/7/15 είχε ειπωθεί, και στις δυνατότητες  ανάπτυξης της Σύμης με έργα υποδομής, που θα προωθήσουν περαιτέρω στην ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής εκμεταλλευόμενοι  ευκαιρίες που τώρα παρουσιάζονται. Για το λόγο αυτό ακολούθησαν και σχετικές επισκέψεις σε φορείς που οδήγησαν στην επιθυμία προώθησης ενός σχεδίου δημιουργίας καταφυγίου τουριστικών σκαφών. Γι’ αυτούς και για ακόμα πολλούς άλλους λόγους θα είμαστε σε επαφή με τον δήμαρχο και με τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Πρώτα τα νησιά μας!».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!