Συνάντηση δημάρχου με τη νέα διοίκηση των καταστηματαρχών

Τη νέα διοίκηση του Σωματείου Καταστηματαρχών Παλιάς Πόλης  δέχτηκε το μεσημέρι (Τετάρτη)  στο γραφείο του  ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος όπου τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν την ευταξία και τη λειτουργία της.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε  καλή θητεία  στον πρόεδρο κ. Τάσο Μελετίου και τα μέλη του ΔΣ και προέβη σε ενημέρωση  για τους στόχους και τους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής τόσο για την επόμενη  σαιζόν όσο και για τη συνέχεια.   Παρόντες ήταν η αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μαρίζα  Χατζηλαζάρου, και ο πρόεδρος  της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου κ. Μίλτος  Παγκάς.

Αφού άκουσε τις προτάσεις του προέδρου ο δήμαρχος επικεντρώθηκε στο τρίπτυχο «παρκινγκ, συγκοινωνίες, και κυκλοφοριακό»,  αναπτύσσοντας τους σχεδιασμούς  και τις ενέργειές του τόσο για τις νέες θέσεις που αναζητούνται, όσο και για τις διαγραμμίσεις που θα γίνουν ώστε να απομακρυνθούν από τη Θαλασσινή Πύλη τα  τουριστικά λεωφορεία,   αλλά  και τα ιδιωτικά αυτοκίνητα,  με τη σκέψη για δρομολόγηση μικρών λεωφορείων για τους οδηγούς τους.

« Παραγγείλλαμε έξη νέα  μεγάλα λεωφορεία  για να φέρνουν  κόσμο από οποιοδήποτε σημείο του νησιού και στόχος μας είναι η αγορά και πέντε μικρών προκειμένου να μεταφέρουν τους οδηγούς στα σημεία της πόλης που θέλουν»  τόνισε ο δήμαρχος υπογραμμίζοντας επιπλέον ότι συντάσσεται η μελέτη για τη συνέχιση του ξύλινου πεζοδρομίου μέχρι τη νέα μαρίνα.

                                                                

Ο πρώτος χρόνος της δημοτικής αρχής ήταν γεμάτος δυσκολίες συνέχισε ο κ. Χατζηδιάκος , ωστόσο έχουμε μελετήσει όλα τα θέματα που έχουν σχέση με τη λειτουργικότητα και την εμφάνιση της πόλης, και θα δουλέψουμε για να έρθουν άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο εισηγήσεις για τη ρύθμιση τόσο των θέσεων παρκινγκ όσο και του νέου σχεδίου ηλεκτρονικού ελέγχου στάθμευσης».   

Το Σωματείο Καταστηματαρχών Παλιάς Πόλης ζήτησε επίσης τη συνεργασία με το δήμο γεγονός που συνεπάγεται όρια και τήρηση των κανονισμών.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!