Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην International Luxury Travel Market

Παπαβασιλείου: «Η ILTΜ αποτελεί το κατάλληλο μέρος δικτύωσης για την ανάδειξη του τουριστικού προφίλ της Περιφέρειας»

Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα συμμετάσχει στην έκθεση Ιnternational Luxury Travel Market (ILTM) που θα πραγματοποιηθεί από 30 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου στις Κάννες, με στόχο την ανάδειξη του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουν τα πολυτελή ξενοδοχεία καθώς και την προσέλκυση ενός κοινού υψηλών απαιτήσεων στα νησιά μας.

Η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου τονίζει πως, τόσο στα Δωδεκάνησα όσο και στις Κυκλάδες, υπάρχουν πολυτελή ξενοδοχεία τα οποία ενισχύουν το τουριστικό προφίλ του κάθε τόπου. «Η International Luxury Travel Market αποτελεί το κατάλληλο μέρος δικτύωσης για την ανάδειξη του τουριστικού προφίλ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να λείπουμε από ένα τέτοιο γεγονός, εάν θέλουμε να φέρουμε στην περιοχή μας την ελίτ από κάθε τουριστική αγορά. Δίνουμε την ευκαιρία στις τουριστικές επιχειρήσεις να παρουσιάσουν το προϊόν τους και μέσα από αυτό ν` αναδείξουμε την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών στα νησιά μας», συμπλήρωσε με έμφαση η κα. Παπαβασιλείου.

Η ILMT χαρακτηρίζεται από τον αποκλειστικά business to business χαρακτήρα της, τις προεπιλεγμένες από τους ίδιους τους εκθέτες και συμμετέχοντες συναντήσεις με luxury buyers, απ' όλο τον κόσμο. Υπολογίζεται  δε ότι τουλάχιστον 1.300 buyers θα συμμετάσχουν στην έκθεση η οποία είναι κλειστή στο κοινό και δέχεται ως εκθέτες αποκλειστικά ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων.

Από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες ανταποκρίθηκαν συνολικά 30 πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στο κάλεσμα συμμετοχής της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας (το 2014 συμμετείχαν 6 ξενοδοχεία).

 

Εκ της Διεύθυνσης Τουρισμού

Της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!