Το Δήμο εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος κ. Μικές Ρήγας στην εκδήλωση παρουσίασης του σχεδίου αναδιοργάνωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Πραγματοποιήθηκε χτες 2/12/2015 στη Ρόδο, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, η εκδήλωση παρουσίασης του σχεδίου αναδιοργάνωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση. 

Το Δήμο μας εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας κ. Μικές Α. Ρήγας, ο οποίος κατέθεσε σχετική  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλύμνου,  καθώς και υπόμνημα του Δημάρχου Καλυμνίων για την αναγκαιότητα περαιτέρω ενίσχυσης των αστυνομικών υπηρεσιών στο νησί μας αλλά και την Επαρχία Καλύμνου γενικότερα, μέσω της αναβάθμισης του Α.Τ Καλύμνου σε  Αστυνομική Διεύθυνση.

Στη τοποθέτησή του ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στην αναγκαιότητα ύπαρξης Αστυνομικού Σταθμού τόσο στη Ψέριμο όσο και στο Βαθύ. Μάλιστα για τη στέγαση αυτών των σταθμών υπήρξε δέσμευση από πλευράς του  αντιδημάρχου για παραχώρηση χώρων εκ μέρους του δήμου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος είχε συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Φλεβάρη , κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα της αρμοδιότητάς του και  επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά το θετικό κλίμα συνεργασίας, που υπάρχει μεταξύ του Δήμου Καλυμνίων και Περιφέρειας.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!