Στην Σύρο ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Νικολάου

Στην Σύρο μεταβαίνει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, για να παραβρεθεί στον εορτασμό του Πολιούχου Σύρου, Αγίου Νικολάου, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, παρόντος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, μετά από  πρόσκληση  του Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β΄. 

Παράλληλα, ο κ. Χατζημάρκος θα έχει σειρά επαφών και συσκέψεων με τους τοπικούς φορείς για θέματα του νησιού.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του εορτασμού από την Ιερά Μητρόπολη Σύρου, ο Περιφερειάρχης θα παραστεί στην  άφιξη και υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου από τον Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο, που θα γίνει στις 10:00 το πρωί της Κυριακής στα προπύλαια του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, προ του πέρατος της οποίας θα του απονείμει το μετάλλιο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Θα ακολουθήσει πάνδημη Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας και του αποτμήματος εκ των ιερών λειψάνων του Αγίου Νικολάου, διά της Πλατείας Μιαούλη, όπου θα ψαλεί δέηση υπέρ των ναυτιλομένων και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εκφωνήσει το Πανηγυρικό της ημέρας. Ακολούθως, η Λιτανεία θα κατευθυνθεί στην Πλατεία Κανάρη, όπου θα γίνει ρίψη στεφάνου στη θάλασσα, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην μνήμη των πνιγέντων ναυτικών.

Ο κ. Χατζημάρκος θα παραστεί και στην εκδήλωση του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης κατά την οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Σύρου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!