Στους εορτασμούς για την Προστάτιδα του Πυροβολικού ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος

Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος παρέστη στους εορτασμούς για την προστάτιδα του Ελληνικού Πυροβολικού Αγία Βαρβάρα που έλαβαν χώρα σήμερα (Παρασκευή) στο στρατόπεδο της Παστίδας.

Παρουσία πλήθους κόσμου, εκπροσώπων των στρατιωτικών και πολιτειακών αρχών του τόπου τελέστηκε δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ρόδου κ.κ. Κυρίλλου ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά για τα οπλικά συστήματα στο στρατόπεδο 95 ΜΕΘ στην Παστίδα Ρόδου.

Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζηδιάκος με την ευκαιρία των εορτασμών για την προστάτιδα του Πυροβολικού απευθύνει το εξής μήνυμα:

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις εκπροσωπούν την Ελλάδα της προσήλωσης και του καθήκοντος αναδεικνύοντας στάση ομοψυχίας και ευσυνειδησίας. Αποτελούν υπόδειγμα και απόδειξη ότι η πατρίδα έχει τη δυνατότητα να προασπίσει τα εθνικά δίκαια και να εξασφαλίσει τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου». 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!