Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στον εορτασμό της Προστάτιδος του Πυροβολικού Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγου Κωνσταντίνου Ματζάκου, παρέστη στον εορτασμό της Προστάτιδος του Πυροβολικού Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Στρατοπέδου «ΥΠΤΓΟΥ ΡΟΔΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ» (χωριό Παστίδα) σήμερα 4.12.2015.

Αμέσως μετά τη δοξολογία και την ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των οπλικών συστημάτων του Πυροβολικού.

Ο κ. Χ. Κόκκινος σε δηλώσεις του στα Μ.Μ.Ε. επισήμανε:

«Το υψηλό ηθικό του στρατεύματός μας, η ετοιμότητά του, σε συνδυασμό με τα σύγχρονα οπλικά συστήματα που διαθέτει, εμπεδώνουν στο λαό μας το αίσθημα της ασφάλειας και εγγυάται την ελευθερία μας και την εθνική μας ανεξαρτησία.

Ελληνικός λαός και στράτευμα πάντα ενωμένοι με πίστη στα εθνικά μας ιδανικά και την ελληνορθόδοξη παράδοσή μας, κρατάμε όρθια την Ελλάδα μας και θα τη σηκώσουμε ακόμα πιο ψηλά.»


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!