Με κινήσεις μαθηματικής ακρίβειας η καταστροφή της Κω από τους αχαραχτήριστους κυβερνόντες.

Σήμερα το πρωί είδε το φως της δημοσιότητας  ΦΕΚ που νομιμοποιεί την δημιουργία Hotspotστο Λινοπότι και μάλιστα με ανάθεση των αρμοδιοτήτων για την δημιουργία του στην περιφέρεια και τον στρατό.

Η διπολική και παράλογη συμπεριφορά του κ. Τσίπρα και της παρέας του συνεχίζεται. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι μετά από τόσες επισκέψεις διάφορων υπευθύνων της κυβέρνησης, μετά από τόσες διαβουλεύσεις και δηλώσεις του ίδιου του κ. Τσίπρα για την δημιουργία των Hotspotστα απέναντι παράλια, μετά το τρανταχτό ΟΧΙ στα Hotspotτων πολιτών του νησιού μας, δημιουργείται ένα hotspotσε ένα τόσο νευραλγικό σημείο του νησιού μας. Το ζήτημα ήταν να περιορίσετε το πρόβλημα κύριοι όχι να το εξαπλώσετε με τις άκρως ερασιτεχνικές πολιτικές σας κινήσεις.

Άμοιρος ευθυνών δεν είναι ούτε ο έτερος της συγκυβέρνησης. Ο κ. Καμένος στην επίσκεψη του στην Κω μας δήλωσε ότι δεν θα γίνει Hotspotστο νησί και ότι ο στρατός δεν μπορεί να εμπλακεί σε οτιδήποτε αφορά το μεταναστευτικό ζήτημα. Σήμερα όμως δίνει εντολή στον στρατό να χτίσει την τουριστική καταδίκη της Κω.

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Κω δηλώνει κατηγορηματικά την αντίθεση της και θα σταθεί στο πλευρό των πολιτών της Κω απέναντι σε κάθε δημιουργία μιας τέτοιας δομής. Τέλος καλεί την περιφέρεια να μην συμμετάσχει σε μια τόσο καταστροφική κίνηση για τον τέταρτο μεγαλύτερο τουριστικό προορισμό της Ελλάδος.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Κω. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!