Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κω: Η ΤΟ Κω της ΝΔ καταφεύγει ακόμη μια φορά σε φτηνές αντιπολιτευτικές κορόνες

Η ΤΟ Κω της ΝΔ καταφεύγει ακόμη μια φορά σε φτηνές αντιπολιτευτικές κορόνες εναντίον της κυβερνητικής απόφασης για τη δημιουργία των Κέντρων Πρώτης Υποδοχής και ουσιαστικά αποδέχεται την σημερινή, καταστροφική για τον τουρισμό, κατάσταση στο κέντρο της Κω.

Με τη χτεσινή της ανακοίνωση δυστυχώς ταυτίζεται με την άποψη μέρους τοπικών στελεχών της με ακραίες φωνές αλλά και με επιλογές άλλων τοπικών παραγόντων, που δεν προτείνουν καμία ρεαλιστική λύση, λειτουργώντας εν τέλει σε βάρος του τόπου.

Οι δηλώσεις του προσωρινού της προέδρου κ. Πλακιωτάκη έξω από το Προεδρικό Μέγαρο αμέσως μετά την πρόσφατη  σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών φανερώνουν και τα αδιέξοδα και τις αντιφάσεις της πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στο προσφυγικό ζήτημα.

Ας αντιληφθούν επιτέλους οι συμπατριώτες μας της Τοπικής της ΝΔ το σύνθετο και πολύπλοκο του συγκεκριμένου παγκόσμιου προβλήματος αλλά και τη δική τους ευθύνη απέναντι στην τοπική κοινωνία που αγωνιά και ας πάψουν πια να αλιεύουν σε θολά νερά.

Γραφείο Τύπου Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κω


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!