Ο Άγγελος Καλαθιανάκης για τις κατασχέσεις που ξεκίνησε ο Δήμος Καλυμνίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε « κατασχέσεις εις χείρας τρίτων» προχώρησε ο Δήμος Καλυμνίων για οφειλέτες του , προκειμένου να αποφευχθεί η παραγραφή των οφειλών. 

Ήδη ξεκίνησε η επίδοση των σχετικών κατασχετηρίων στους οφειλέτες,τα οποία κοινοποιούνται σε όλες τις Τράπεζες ,προκειμένου να δεσμευτούν οι λογαριασμοί τους και να αποδοθούν τα οφειλόμενα ποσά στο Δήμο Καλυμνίων. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για οφειλές έτους 2010 οι οποίες παραγράφονται στο τέλος του έτους. Η ενέργεια αυτή του Δήμου έχει ήδη δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις, αφού στις οφειλές περιλαμβάνονται και αυτές από ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ ο οποίος όμως ως γνωστός με τις υπ’ αρίθμ 4504 και 4505/2014 αποφάσεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας  κρίθηκε αμετακλήτως αντισυνταγματικός από τη γέννηση του και κακώς επιβαλλόταν. Σχετικά μίλησε στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ, ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕΔ και πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Καλύμνου, Άγγελος Καλαθιανάκης. 

πηγή: tvkosmos.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!