Άρχισε να ξηλώνεται το πουλόβερ της Δημοτικής Αρχής

Σήμερα το πρωί, 11-12-2015, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σεβαστός Κορφιάς υπέβαλε την παραίτηση του, την οποία κατέθεσε συγγενικό του πρόσωπο στη Γραμματεία του Δήμου Καλυμνίων όπου και πρωτοκολλήθηκε.

Ο λόγος που ο κ. Κορφιάς παραιτήθηκε είναι το ότι θεώρησε τον εαυτό του θιγμένο για τη συζήτηση που έγινε στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο με την πρόσκληση του Προέδρου κ. Γιώργου Ψαρά να παραιτηθούν όσοι Δημοτικοί σύμβουλοι δεν έρχονται στα Δημοτικά Συμβούλια προσβάλλοντας με την συμπεριφορά τους την εμπιστοσύνη του Καλυμνιακού λαού που με την ψήφο του τους εξέλεξε για να τον υπηρετήσουν.

παραίτηση κορφιά

πηγή: http://www.tominews.gr/ 


1 Σχόλιο

ΑΛΑΧΟΥΖΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δευτέρα, 14 Δεκ 2015 - 19:39:44

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΑΣ; ΣΑΣ ΤΟ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ;
ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ. ΤΩΡΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΕΝΟΜΟ ΤΑΞΗ!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΣ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ!!!!!!!!!!!!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!