Ηλίας Καματερός - Συνάντηση με Συντονιστική Επιτροπή Λινοπότη

Ο βουλευτής Ηλίας Καματερός συναντήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής Βασίλη Παπαδόπουλου με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Λινοπότη.

Στη συνάντηση αναλύθηκαν όλες οι παράμετροι που προβλέπει η Ελληνική νομοθεσία για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των αυξημένων προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

Τονίστηκε η ανάγκη δημιουργίας χώρου Καταγραφής – Ταυτοποίησης ώστε να μην επαναληφθούν οι καταστάσεις του περασμένου καλοκαιριού που αμαύρωσαν την εικόνα της Κω με άμεση επίπτωση στον τουρισμό.

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται η απόφαση δημιουργίας Κέντρου Πρώτης Υποδοχής προκειμένου να ελεγχθεί, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ο προσφυγικός και μεταναστευτικός πληθυσμός που εισέρχεται στη χώρα μας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!