Στην 2η Διεθνή Τουριστική Έκθεση συμμετείχε ο Δήμος Καρπάθου

Θέμα: «Θετική και επωφελής εμπειρία για τον Δήμο Καρπάθου η συμμετοχή στην 2η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού GREEK Tourism Expo 2015»

 Ικανοποιημένος δηλώνει  ο Πρόεδρος  της  Τουριστικής Προβολής  του Δήμου Καρπάθου κ. Μιχάλης Λυτός  με την πρόσφατη  συμμετοχή του Δήμου  στην  2η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού  GREEK TOURISM EXPO 2015 που διεξήχθη  στις εγκαταστάσεις του Metropolitan Expo στην Αθήνα.(4-6 /12/2015): 

« Σαφέστατα ήταν μία θετική και επωφελής  εμπειρία για το νησί μας   η συμμετοχή μας στην εν λόγω έκθεση. Το σύνθημα ομολογουμένως ήταν ευρηματικό «COME TO MEET THE GREEKS – Ελάτε να γνωρίσετε τους Έλληνες»  και στην έκθεση φιλοξενήθηκαν  100 hosted buyers από Ευρώπη, Ασία, Μ. Ανατολή, Αμερική, Βαλκάνια και Τουρκία.

     Σημαντικό σημείο  επίσης της Έκθεσης ήταν η προβολή  πολλών  και θαυμάσιων τουριστικών  προορισμών, σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι διαθέτουν πολυτελή μικρά ξενοδοχεία και θαυμάσια καταλύματα που μέχρι τώρα δεν είναι πολύ γνωστά στην Ελληνική και την διεθνή τουριστική αγορά.  Και για πρώτη φορά προβλήθηκαν οργανωμένα σε ειδικό τμήμα της έκθεσης και με τον τρόπο αυτόν έμαθαν  όλοι, hosted buyers και επισκέπτες ότι στην Ελλάδα  υπάρχει Τουρισμός για όλους!

      Θέλω ειλικρινά  να ευχαριστήσω εκ μέρους της τουριστικής επιτροπής  του Δήμου Καρπάθου την Μαριάννα και Ποπη Βιτωρουλη και Ειρήνη  Λυτού για την συμμετοχή και βοήθεια που προσέφεραν εθελοντικά για την τουριστική προβολή του νησιού μας.»

                                                                                  Απότο  ΓραφείοΤύπουτουΔήμου  Καρπάθου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2020 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!