Ευχαριστήρια επιστολή Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου

Ευχαριστήρια επιστολή Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου στην «αλυσίδα» εστιατορίων Goody’s που ενισχύει τα παιδιά της Τήλου και της Χάλκης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος επικοινώνησε και απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στη διοίκηση της εταιρίας «αλυσίδας» εστιατορίων Goody’s. Με την ευγενική της πρωτοβουλία, μέσω των γευμάτων ArGOODaki που διατίθενται σε όλα τα υποκαταστήματά της στην Ελλάδα ενισχύει -με τα έσοδα που θα προκύψουν- τα παιδιά της Τήλου και της Χάλκης, δυο μικρών σε έκταση και πληθυσμό νησιών της Δωδεκανήσου. Είναι ένα ευχάριστο χριστουγεννιάτικο δώρο που θα ανακουφίσει τις οικογένειες των νησιών μας με δεδομένη και τη δύσκολη οικονομική συγκυρία

Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχήθηκε να συνεχιστεί η ευγενική τους προσπάθεια και για τα υπόλοιπα ακριτικά νησιά μας και η πρωτοβουλία τους να βρει μιμητές.

Τέλος επισήμανε, ότι για μιαν ακόμα φορά η ιδιωτική πρωτοβουλία έρχεται να αντικαταστήσει την απουσία του κράτους.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!