Γιάννης Πάππου: «Η κυβέρνηση έχει βάλει στόχο την πλήρη λουκετοποίηση της αγοράς»

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να νομοθετήσει μονομερώς για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Πάππου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι επιχειρήσεις των Δωδεκανήσων, όσες απέμειναν ζωντανές μετά από έξι χρόνια οικονομικής κρίσης και βαθύτατης ύφεσης, με απόγνωση παρακολουθούν τις αποφάσεις μιας κυβέρνησης που έχει βάλει στόχο την πλήρη λουκετοποίηση της αγοράς.

Βασιλικότερη του βασιλέως και πιο μνημονιακή και από τους μνημονιακούς, που ως αντιπολίτευση κατακεραύνωνε σε κάθε ευκαιρία,  σχεδιάζει μονομερώς και πέραν των υποχρεώσεών της προς τους δανειστές, την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, με πρόσχημα την αποτροπή της μείωσης των κύριων συντάξεων.

Αποδεικνύει με τον τρόπο αυτό ότι κινείται και αυτή, παρά τις αντιπολιτευτικές κορώνες της περί του αντιθέτου, στον μονόδρομο της αύξησης της  φορολογίας και των εισφορών. Η ρητορική περί επιστροφής στην ανάπτυξη εγκαταλείφθηκε νωρίς. Και αυτή η κυβέρνηση στράφηκε εναντίον εκείνων που αποτελούν τον μοναδικό παραγωγικό ιστό της χώρας, στον εύκολο στόχο, για να τον αποτελειώσουν. Τους επιχειρηματίες . Τους δίνει τη χαριστική βολή απομυζώντας και την τελευταία πιθανότητα επιβίωσής τους. Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του εγκλήματος κατά της πραγματικής οικονομίας της χώρας, τότε, τι άλλο μπορεί να είναι;»


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!