Δήμος Καλυμνίων για παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων στην 5μηνη κοινωφελή εργασία

ΘΕΜΑ: Παράταση συμβάσεων κοινωφελούς εργασίας.

ΠΡΟΣ: Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Κο Παν. Κουρουπλή 
Κοιν/ση: 1.Αποκ/νη Διοίκηση Αιγαίου - 2.Πρόεδρο ΚΕΔΕ κο Γ. Πατούλη - 3.Πρόεδρο ΠΕΔ κο Γ.Χατζηδιάκο

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας, που έλαβε χώρα στις 10-12-2015, ελήφθη ομόφωνα μετά από σχετική συζήτηση, η απόφαση με αριθμ. 287/2015, η οποία αφορά την παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ στην κοινωφελή εργασία.

Σας είναι ήδη γνωστό από προηγούμενες έγγραφες αναφορές μας, το γεγονός ότι οι υπηρεσίες του Δήμου μας, λειτουργούν οριακά από πλευράς στελέχωσης. Ιδιαίτερα η έλλειψη προσωπικού είναι δεδομένη σε τομείς όπως αυτοί των ανταποδοτικών υπηρεσιών, των  κοινωνικών  δομών αλλά και των διοικητικών-τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου μας.

Είναι ως εκ τούτου, απολύτως ορατό το ενδεχόμενο να υποβαθμιστεί η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας, αλλά και να κινδυνεύσουν άμεσα ακόμα και με αναστολή της λειτουργίας τους συγκεκριμένες υπηρεσίες του Δήμου μας, οι οποίες έχουν στελεχωθεί με συμβασιούχους των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, μετά την επικείμενη λήξη αυτών των συμβάσεων.  

Για το λόγο αυτό, συναισθανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης θέσαμε το συγκεκριμένο θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο του νησιού μας, όπου και ελήφθη ομόφωνη απόφαση για «παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων στην 5μηνη κοινωφελή εργασία –μέσω ΟΑΕΔ- προκειμένου να καλυφθούν τα κενά σε προσωπικό και να διασφαλισθεί η λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών κοινωνικής δομής».

Ευελπιστούμε, ότι θα λάβετε υπ΄ όψιν αυτή την απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου -την οποία και σας διαβιβάζουμε- και θα κινηθείτε υποστηρικτικά προς την κατεύθυνση της υλοποίησής της.

Με εκτίμηση,

                                                         

 Ιωάννης Αντ. Γαλουζής

Δήμαρχος Καλυμνίων


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!