Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία της Ελπίδας Παντελάκη στο νησί της Κω

Το πρωί της Κυριακής 20 Δεκέμβρη η Ελπίδα Παντελάκη, συνοδευόμενη από κλιμάκιο των Οργανώσεων του νησιού, περιόδευσαν στο κέντρο της πόλης όπου συνομίλησαν με εργαζόμενους όλων των ηλικιών και διακίνησαν τον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη.

Το απόγευμα, η συντρόφισσα Ελπίδα Παντελάκη μίλησε στην πολιτική εκδήλωση των Κομματικών Οργανώσεων στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου με θέμα το Προσφυγικό & τις Διεθνής Εξελίξεις. Η συντρόφισσα ανέδειξε τις πραγματικές αιτίες πίσω από το προσφυγικό πρόβλημα, και παρουσίασε τις θέσεις του ΚΚΕ για την αντιμετώπιση αυτού του οξυμένου προβλήματος.

Μετά την ομιλία ακολούθησε το λαϊκό γλέντι, που πραγματοποιούν τα τελευταία χρόνια οι Κομματικές Οργανώσεις του νησιού, στο πλαίσιο των ετήσιων οικονομικών εξορμήσεων για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Το πρωί της Δευτέρας 21 Δεκέμβρη, συνοδευόμενη από στελέχη του Κόμματος περιόδευσε στους εργασιακούς χώρους του Νοσοκομείο, Δήμου και ΙΚΑ και συνομίλησε με εργαζόμενους.

Συνάντηση πραγματοποίησε επίσης και με τον Δήμαρχο Κω κ. Γιώργο Κυρίτση.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Ελπίδα Παντελάκη αναχώρησε για την Κάλυμνο, συνεχίζοντας την περιοδεία της στην περιοχή.

Κ.Ο. Κω

21/12/2015


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!