Συνάντηση εργασίας του δημαρχου Καλυμνίων με τη βουλευτή του ΚΚΕ κα Ελπίδα Παντελάκη

Συνάντηση εργασίας με τη βουλευτή του ΚΚΕ κα Ελπίδα Παντελάκη, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην περιοχή μας ως μέλος της Κ.Ε.Δ.Ε., είχε σήμερα στο γραφείο του στο δημοτικό κατάστημα, ο δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής.

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του δήμου της Καλύμνου, αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης γενικότερα, μέσα στα δεδομένα και ιδιαίτερα ασφυκτικά δημοσιονομικά πλαίσια.

Ο κος δήμαρχος τόνισε την οικονομική δυσχέρεια καθώς και την υποστελέχωση των υπηρεσιών, με την οποία βρίσκεται καθημερινά αντιμέτωπος ο Δήμος μας, στην προσπάθειά του να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας και να οδηγηθεί στην ανάπτυξη.

Αναφέρθηκε επίσης, σε θέματα που πιέζουν σε καθημερινή βάση το Δήμο μας, όπως είναι η έναρξη υλοποίησης των Περιφερειακών Σχεδίων Διαχείρισης Αποβλήτων, τα οποία και αποτελούν ζητήματα άμεσης προτεραιότητας.

Τέλος ο κος δήμαρχος, στάθηκε ιδιαίτερα στο προσφυγικό ζήτημα υπογραμμίζοντας την επί της ουσίας στήριξη και προσπάθεια, που έχει καταβάλει ο Δήμος της Καλύμνου προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των καθημερινών προσφυγικών ροών, σε συνεργασία με τις τοπικές εθελοντικές οργανώσεις καθώς και τις υπηρεσίες της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!