Στις απονομές επάθλων του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ρόδου παρευρέθη ο Νεκτάριος Σαντορινιός

Στις απονομές των επάθλων στους νικητές του Ιστιοπλοϊκού Πρωταθλήματος 2015 που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων παρευρέθηκε ο βουλευτής Νεκτάριος Σαντορινιός. 

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου, αφού συνεχάρη τους νικητές και συμμετέχοντες στους αγώνες τους 2015, εξέφρασε τη χαρά του που παρευρίσκεται στην εκδήλωση μιας και στον πρώτο Channel Regatta που πραγματοποιήθηκε το 2006 είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει και ο ίδιος, σαν αγωνιζόμενος ιστιοπλόος.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο κτίριο του Συλλόγου, το βράδυ του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου. Ο Νεκτάριος Σαντορινιός, ιστιοπλόος και ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο και να συνομιλήσει με πολλά μέλη του δραστήριου αθλητικού Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια των απονομών, στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου για τις πολυετείς προσπάθειες που κάνουν για την ανάπτυξη του αθλητικού – ναυτικού τουρισμού στην περιοχή μας μέσα από τις δράσεις του ΑΣΙΑΘΡ. Τόνισε ότι οι αγώνες που διοργανώνει ο Σύλλογος έχουν πολλαπλά οφέλη για τα Δωδεκάνησα, ειδικά το Rodos Cup, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος ιστιοπλοϊκός αγώνας σε διεθνείς συμμετοχές στην Ελλάδα και προσελκύει πάνω από 400 αγωνιζόμενους. Ο βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρθηκε και το Channel Regatta το οποίο διοργανώνεται σε συνεργασία με τον ιστιοπλοϊκό Σύλλογο του Μαρμαρίς και έχει καταφέρει να συσφίξει τις σχέσεις των δυο πλευρών. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!