Κάλαντα Χριστουγέννων στη Βουλή και στο ΠΑΣΟΚ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Με χορό και μουσική, ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές, είπαν κάλαντα από τη Δωδεκάνησο, την Ανατολική Θράκη, τις Κυκλάδες, την Ήπειρο και την Κρήτη στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τους Αντιπροέδρους Δημήτρη Κρεμαστινό και Νικήτα Κακλαμάνη, παιδιά και μεγάλοι από το Λύκειο Ελληνίδων, το Σύλλογο Ηπειρωτών Αγίας Παρασκευής, το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και τους Βρακοφόρους της Κρήτης. Μάλιστα, μετά τον δυνατό πεντοζάλη στην αίθουσα της Βουλής, ο Πρόεδρος των Βρακοφόρων εμπνεύστηκε και μια μαντινάδα: «Το πάτωμα θα πληρωθεί μα όχι από τους φόρους, να στείλτε το λογαριασμό στους Κρήτες βρακοφόρους».

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός ευχήθηκε «Υγεία και ευτυχία σε όλους και ο νέος χρόνος να εκπληρώσει τα όνειρά σας» και στη συνέχεια παρέστη στα κάλαντα που έψαλαν για την Πρόεδρο, τους βουλευτές και τους εργαζόμενους του ΠΑΣΟΚ σύλλογος Κρητών οι οποίοι χόρεψαν και κέρασαν τσικουδιά.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!