Ευχές του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλύμνου

Οι φετινές γιορτές, βρίσκουν τη χώρα και τον τόπο μας σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη και δύσκολη περίοδο. Η οικονομική κρίση δημιούργησε νέους συσχετισμούς στην οικονομία και στην κοινωνία και μετατόπισε τις προσδοκίες μας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Εκείνο που φαίνεται πια με τον πλέον πρόδηλο τρόπο, είναι ότι πρέπει να διαμορφωθούν νέοι όροι στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή. Ο κόσμος μας χρειάζεται μια άλλη δυναμική για να προσεγγίσει αρχές και αξίες που θα θεμελιώνουν την κοινωνική δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη και τη συνύπαρξη ανθρώπων & κοινωνιών .

Σ’ αυτούς τους δύσκολους  καιρούς, το μήνυμα της  Γέννησης  του Χριστού  παραμένει διαχρονικό  όσο ποτέ άλλοτε. Με περίσκεψη και αυτοκριτική για το σήμερα, με ελπίδα, υπευθυνότητα και δημιουργικότητα για το αύριο , εύχομαι η ανατολή του νέου έτους να φέρει  σε όλους μας και ιδιαίτερα στους συμπατριώτες μας της διασποράς αγάπη, ελπίδα κι αισιοδοξία .

Για το Δημοτικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος

Γεώργιος  Ψαράς.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!