Με απόφαση του Περιφερειάρχη, εντάχθηκε το Νοσοκομείο Καρπάθου στο νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» 2014 - 2020

Την απόφαση ένταξης του Νοσοκομείου Καρπάθου στο νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» 2014 – 2020, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη χρηματοδότηση ενός έργου που επί χρόνια αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων του νησιού, αλλά και πηγή αγωνίας για την ολοκλήρωσή του.

Η απόφαση του κ. Χατζημάρκου απηχεί την βούληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να στηρίξει τις δομές υγείας των νησιών και να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των νησιωτών, δεδομένου ότι ο κρίσιμος τομέας της υγείας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την περιφερειακή αρχή.

Ειδικότερα, ο Περιφερειάρχης υπέγραψε την απόφαση ένταξης του έργου  «Μελέτη Κατασκευή και εξοπλισμός Γενικού Νοσοκομείου Καρπάθου» συνολικής δαπάνης  6.069.340,17 ευρώ,  στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ», στον Άξονα Προτεραιότητας  «Βελτίωση βασικών υποδομών».

Το συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Βάσει της μελέτης, προβλέπεται η  κατασκευή νέου διώροφου κτιρίου με ισόγεια πτέρυγα βοηθητικών χώρων. Το συνολικό εμβαδόν του κτιρίου είναι 3013,42 τ.μ.

Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση ιατρικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού των παραπάνω  χώρων, καθώς και την εκπόνηση της μελέτης εφαρμογής.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!