Σύσκεψη Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου για Κοινωνική Ασφάλιση

Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου όπως είχε ανακοινώσει προχωρά στην υλοποίηση των αποφάσεων της Διοίκησης για τον προγραμματισμό της απεργίας  για το Ασφαλιστικό 

Καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις –ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία και τις γυναίκες, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους σε ευρεία σύσκεψη την Παρασκευή  8 Γενάρη στις  6:30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου για να  προετοιμάσουμε και να δυναμώσουμε τον αγώνα που επιβάλλεται να δώσουμε  ενάντια στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς κυβέρνησης - ΕΕ – κεφαλαίου για την Κοινωνική Ασφάλιση.

Οι εξελίξεις  γύρω από αυτή την μεγάλη κατάκτηση της Εργατικής Τάξης θα κριθούν σε μεγάλο ποσοστό και από την συμμετοχή των ίδιων των εργαζομένων και των οικογενειών τους στις κινητοποιήσεις του επόμενου διαστήματος (και όχι μόνο).

Οι αλλαγές που έρχονται και αυτές που ήδη εφαρμόζονται είναι Αιτία Πολέμου

Συγκεντρωνόμαστε-ενημερωνόμαστε-προετοιμαζόμαστε.      


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!