ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ: Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων για παύση διοίκησης Νοσοκομείου Ρόδου

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός υπέβαλε Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων (με αρ. πρωτ. 122/04.01.16) προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό με την οποία του ζητά τα σχετικά με την παύση διοικητών και αναπληρωτών διοικητών των νοσοκομείων του ΕΣΥ έγγραφα και κατά προτεραιότηταεκείνα που αφορούν τους παυθέντες του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου» και του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά.

Ειδικότερα, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής ζητά από τον Υπουργό Υγείας να καταθέσει στη Βουλή τόσο τις εκθέσεις της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης του Υπουργείου όσο και τα έγγραφα παύσης που εκδόθηκαν από το γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται το σκεπτικό της τελικής απόφασης.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!