Ο Δήμαρχος Καλυμνίων ευχαριστεί τον επιχειρηματία Ιωάννη Χαλίκο για την εγκατάσταση κεντρικής μονάδας παροχής οξυγόνου

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, επιθυμεί να εκφράσει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του στον συμπατριώτη μας επιχειρηματία κο Ιωάννη Χαλίκο, για την ευγενή κάλυψη εκ μέρους του, της δαπάνης για την εγκατάσταση κεντρικής μονάδας παροχής οξυγόνου σε όλους τους θαλάμους του Νοσοκομείου Καλύμνου.

Η κίνηση αυτή, που αναβαθμίζει σε σημαντικό βαθμό την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου μας στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, αποδεικνύει για άλλη μια 2740b6ea1c9985b0dc5c6f8505b85edc XLφορά το έμπρακτο ενδιαφέρον και την ευαισθησία του συμπατριώτη μας κου Ι. Χαλίκου για την Κάλυμνο.
Για ακόμα μια φορά, ο δήμαρχος Καλυμνίων εκφράζει τις ειλικρινείς και θερμότατες ευχαριστίες του προς τον κο Ιω. Χαλίκο για τη δωρεά του αυτή, που έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά παρόμοιων κινήσεων προσφοράς προς τον τόπο μας, αλλά και προς όλους τους συμπατριώτες μας, οι οποίοι ενώ ζουν μακριά από το νησί μας, δεν το ξεχνούν ποτέ και το στηρίζουν με τρόπο ουσιαστικό σε κάθε ευκαιρία.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας


1 Σχόλιο

Γιώργος Θανάτσης

Πέμπτη, 07 Ιαν 2016 - 07:43:35

Έκφραση ευχαριστιών από απρόσωπο γραφείο είναι τουλάχιστον ανάγωγη! Πού το είδαν αυτό οι άξεστοι! Ούτε πια ελάχιστος σεβασμός προς αυτόν που υποτίθεται ότι ευχαριστούν; Τις απαξίωση κι αυτή!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!