Ηλίας Καματερός: Όσο περνά ο καιρός γίνομαι πιο αισιόδοξος!!!

Στην ΕΡΤ Ρόδου και στην εκπομπή της δημοσιογράφου Ρένας Βενιανάκη μίλησε την Πέμπτη (7/1) ο βουλευτής Ηλίας Καματερός, για θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. Κύριο θέμα συζήτησης η πρόταση για το ασφαλιστικό και η προσπάθεια της κυβέρνησης να προγραμματίσει την ανόρθωση της χώρας.

Ο Ηλίας Καματερός τόνισε ότι η κυβέρνηση βαδίζει σύμφωνα με το σχέδιό της που στοχεύει στην επίλυση του δημόσιου χρέους, το οποίο χαρακτήρισε ως κλειδί για κάθε θετική εξέλιξη, προσδιορίζοντας στο 2ο εξάμηνο του 2016 την αφετηρία αναπτυξιακής πορείας της χώρας.

Κατηγόρησε για υποκρισία τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που πριν έλεγαν ΝΑΙ σε ΟΛΑ, μιλούσαν για βιώσιμο χρέος και σήμερα κάνουν τους δήθεν φιλολαϊκούς, τονίζοντας ότι παραπλανούν τους πολίτες.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου αναγνώρισε τη δυσκολία πολλών πολιτών να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους αλλά συμπλήρωσε πως δείχνουν κατανόηση γιατί γνωρίζουν τη σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης για όλα τα ζητήματα, που δεν επιτρέπει την άμεση μείωση φόρων. Γνωρίζουν, είπε, τη διάλυση που παρέλαβε, με τεράστια προβλήματα στην ανεργία, στην Υγεία, στην Παιδεία και γενικότερα στο κοινωνικό κράτος.

«Η αγωνία της κοινωνίας είναι να βγούμε από την κρίση…» τόνισε ο Ηλίας Καματερός δηλώνοντας πιο αισιόδοξος όσο περνάει ο καιρός, από τα θετικά αποτελέσματα εφαρμογής του σχεδίου της κυβέρνησης.

«Στόχος μας είναι, είπε, τα θετικά αποτελέσματα που έχουμε να είναι υπέρ των αδυνάτων» και τόνισε «…δίνουμε καθημερινά μάχες και έχουμε έστω μικρές νίκες…» φέρνοντας ως θετικά παραδείγματα ότι αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα της πείνας με τη δυνατότητα σε κάθε άπορο να έχει κάρτα σίτισης, με το ότι δεν πετιέται πλέον κανένας έξω από νοσοκομείο αφού έχουν όλοι τη δυνατότητα να εκδώσουν βιβλιάριο υγείας ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην προγραμματισμένη πρόσληψη 4.500 εργαζομένων στα νοσοκομεία και 20.000 εκπαιδευτικών.

«Σε αυτή την κατάσταση, σε μια Ευρώπη που κυριαρχούν οι νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις, ότι καλύτερο είναι οι μικρές νίκες, από το να αφήναμε να εξελιχθεί το σχέδιο διάλυσης της χώρας που είχαν οι προηγούμενοι» κατέληξε ο Ηλίας Καματερός.

Σημείωση: Επισυνάπτεται το σχετικό ηχητικό από την συνέντευξη του Ηλία Καματερού στην ΕΡΤ Ρόδου και στη Ρένα Βενιανάκη.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!