Δημοπρασία για την Εκμίσθωση του "ΑΚΤΑΙΟΝ"- Τιμή εκκίνησης: 6.500,00 ευρώ μηνιαίως

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ  ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ Κ.Μ.1220Α ΠΟΛΕΩΣ ΚΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ Ο.Τ.40 ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΚΩ (ΤΡΙΩΡΟΦΟ ΚΤΙΡΙΟ «ΑΚΤΑΙΟΝ») ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΑΣ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1. 

Ο Δήμαρχος Κω διακηρύσσει ότι :
Εκτίθεται σε επαναληπτική, φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την «Εκμίσθωση Δημοτικού Ακινήτου με Κ.Μ.1220Α πόλεως Κω που βρίσκεται εντός του Ο.Τ. 40 του σχεδίου πόλεως Κω (κτίριο «ΑΚΤΑΙΟΝ») επί της οδού Βασ. Γεωργίου αριθ.1» σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/81.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στο δημοτικό κατάστημα, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, Ακτή Κουντουριώτη 7, Κως ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού στις 2 Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00μμ

Ως πρώτη προσφορά (τιμή εκκίνησης) για τη μίσθωση του αναφερόμενου ακινήτου ορίζεται το ποσό των 6.500,00 ευρώ μηνιαίως.
Για τη συμμετοχή στη δημοπρασία απαιτείται: 
1.) Εγγυητική Επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας ή γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων σε ποσοστό δέκα τοις εκατό (10%) της τιμής εκκίνησης δηλαδή 650,00ευρώ. 
2.) Τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο άρθρο 4 της διακήρυξης . 
3.) Αξιόχρεος εγγυητής για την υπογραφή των πρακτικών της δημοπρασίας 
Η διάρκεια της σύμβασης είναι για δεκαπέντε πέντε (15) χρόνια από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης με δυνατότητα παράτασής της .

Πληροφορίες για τη δημοπρασία δίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Κω (τηλ. 2242360 485-487), από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν και τη σχετική διακήρυξη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΥΡΙΤΣΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα ... http://kostoday.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!