Χαράλαμπος Κόκκινος: Οι χιλιάδες ψηφοφόροι της φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης ζητούν ανασυγκρότηση, ανανέωση και ενότητα

Μετά από τετράμηνη εσωκομματική προεκλογική περίοδο και δύο (2) εκλογικές αναμετρήσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της Ν.Δ.. Μετά το εκλογικό «ντέρμπυ» με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη αναδείχθηκε από τη βάση της Ν.Δ. ο μπροστάρης που καλείται να οδηγήσει τη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη στην ανασυγκρότηση, στην ανανέωση, στη συσπείρωση και στη διεύρυνση της εκλογικής της επιρροής.
Τα τετρακόσιες χιλιάδες (400.000) μέλη που συμμετείχαν στη διαδικασία εγγυώνται και αποκτούν ενότητα.Ζητούν νέες  κοινωνικές συμμαχίες και τη δημιουργία του νέου κοινωνικού πλειοψηφικού ρεύματος.
Η Ν.Δ. είναι το κόμμα των μεγάλων ιστορικών και εθνικών πολιτικών επιλογών. Έχει ιστορία, παρόν και μέλλον.
Στον Κυριάκο Μητσοτάκη αξίζουν συγχαρητήρια. Αναλαμβάνει δύσκολη αποστολή και είμαστε κοντά του. Όσοι συμμετέχουν στο δημοκρατικό κόμμα της Ν.Δ., γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Αλίμονο εάν οι «βασιλικότεροι του βασιλέως» ή τυχοδιώκτες επικρατήσουν των έντιμων και συνεπών μαχητών. Η Ν.Δ. είναι κόμμα αγωνιστών και όχι «εκλεκτών».
Ο αντίπαλος είναι «έξω από τα τείχη». Είναι τα προβλήματα των πολιτών που ζητούν λύση. Προβλήματα που γιγαντώνονται καθημερινά από την ανάλγητη και ανερμάτιστη πολιτική που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
 
Με δύναμη την ενότητα και την ιδεολογία μας, προχωράμε ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία. Μεγάλη και ισχυρή Νέα Δημοκρατία σημαίνει αξιόπιστη αντιπολίτευση και αυριανή κυβέρνησηΣημαίνει ισχυρή Ελλάδα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!