ΠΑΣΟΚ: Πράξη υπέρτατης ανευθυνότητας, κομματικής εμπάθειας και έλλειψης κατανόησης των συνεπειών, από πλευράς κυβέρνησης

Είναι γνωστό ότι το Κράτος έχει συνέχεια, ανεξάρτητα από τις αλλαγές των κυβερνήσεων του. Είναι επίσης γνωστό ότι στις περιπτώσεις αλλαγών προσώπων στις κρατικές θέσεις ευθύνης, κατά πάγια πρακτική ώστε να μην υπάρξει κενό, το πρόσωπο που αποχωρεί παραμένει στη θέση του, μέχρι να παραδώσει αλλά και να ενημερώσει τον αντικαταστάτη του !

Αυτό το αυτονόητο συμβαίνει σε κάθε Κράτος με κανόνες, εκτός της σημερινής Ελλάδας των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. όπως αποδεικνύεται από την περίπτωση της άρον-άρον εκδίωξης των Διοικήσεων των Νοσοκομείων μας.

Αποτελεί πράξη υπέρτατης ανευθυνότητας, κομματικής εμπάθειας και έλλειψης κατανόησης των συνεπειών , από πλευράς κυβέρνησης , το να αφεθούν ακέφαλα και στην τύχη τους τα Νοσοκομεία των Δωδεκανήσων για άγνωστο διάστημα δεδομένου των ελλείψεων που αντιμετωπίζουν σε προσωπικό, γιατρούς, νοσηλευτές και υγειονομικό υλικό, ιδίως τους πρώτους μήνες του χρόνου που δεν υπάρχουν εγκεκριμένοι προϋπολογισμοί. Να μην ξεχνάμε δε πως κάποιες Διοικήσεις έπαιρναν προσωπικά την ευθύνη για να μην σταματήσουν τη λειτουργία τους τα νοσοκομεία !!  

Αποτελεί τέλος  πράξη στυγνής κομματικής δίωξης και πολιτικού κόμπλεξ, η παύση του Διοικητή του Νοσοκομείου της Ρόδου και κοινού Διοικητή των Νοσοκομείων Ρόδου, Κω, Καλύμνου, Βασίλη Παπανικόλα, ο οποίος αφού ήταν ένας από τους ελάχιστους που η ίδια η κυβερνητική Επιτροπή του Υπουργείου Υγείας τον αξιολόγησε θετικά, με ψήφους 3 προς 2, πλήρωσε το κόμπλεξ των κυβερνώντων επειδή είναι πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ !!!

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει αυτή την προσπάθεια επιβολής κομματικού κράτους στη Δημόσια Διοίκηση από μια ετοιμόρροπη και χωρίς πυξίδα κυβέρνηση, υπόσχεται να αποκαταστήσει τις αδικίες μετά την απομάκρυνση της ‘’Αυθαιρεσίας’’ από τη δημόσια ζωή και συνιστά στους αποδέκτες αυτής της καταγγελίας να μην τολμήσουν να απαντήσουν ότι «και το ΠΑΣΟΚ τα ίδια έκανε», γιατί δεν είμαστε σαν αυτούς και ποτέ αυτοί δεν θα γίνουν σαν το ΠΑΣΟΚ , στο οποίο οφείλεται κάθε προοδευτική μεταρρύθμιση που έχει γίνει στη χώρα.

 Αλλά και γιατί θα τους υπενθυμίσουμε ονομαστικά πολλά από τα στελέχη και τα μέλη τους που διορίστηκαν και μερικά είχαν και προνομιακή μεταχείριση , στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ !!!

                       

                                                                                         

                                                                                      Για την  Ν.Ε  ΠΑ.ΣΟ.Κ.

                                                                                      Τιμόθεος Παρασκευάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!